onsdag 10 februari 2016

Inte ensam

När jag blev sjuk så var jag helt övertygad om att man inte kan bli SJUK av stress. Det fanns inte i min värld. Pallar man inte är man svag, en looser. Jag skämdes för hur jag mådde, att jag var så ledsen, för all ångest.

Jag trodde att jag var ensam om att känna så. Alla andra roddade ju familj, jobb, intressen, träning och allt annat utan att må dåligt!

Allt det där gjorde att jag mådde ännu sämre och blev än mer ledsen. Som att jag slog och sparkade på mej fast jag redan låg ner.

Sedan ett par veckor träffar jag en grupp människor där vi tillsammans med en psykolog och en sjukgymnast talar om stresshantering och jobbar med avslappning.

Jag är inte ensam, man kan faktisk bli sjuk av stress. Jag börjar tro på att jag är på riktigt och i och med det känns vägen tillbaka så mycket bättre!

Jag jobbar sedan en tid 50% och om en vecka är det dax att gå upp till 75%. Måste erkänna att jag är lite nervös, rädd för att jag ska misslyckas. Men samtidigt vill jag det här! Jag tycker om mitt jobb och de människor jag arbetar med.

Hoppas på det bästa och tänker att om det skiter sej så är det inte svårare än att jag backar om det inte funkar.

Inga kommentarer: