måndag 17 augusti 2009

Vilken härlig dag! Lalalalala!

MEN så trött man kan bli av att åka på utflykt!

Kl 6 ringde klockan imorse och då tittade jag och mannen på varandra och då funderade vi faktiskt på om vi kanske kunde muta Viggo med TV spel hela dan om vi bara slapp att gå upp så tidigt för att åka till Kolmården...

Efter en dusch så var jag ändå fit for fight och det var riktigt roligt att se Viggos leende när han kom ner för trapporna - han längtade så efter att få komma iväg!

Vi inledde besöket med en tur i Safariparken med bilen. Det var verkligen jättekul! Höjdpunkten var definitivt när djurens konung himself strök utefter vår bil för att gå och gosa lite med en kompis. Hjärtat slog lite extra då!

Sen var det dags för parken och jag insåg snabbt att vi nog hade behövt två dagar för att hinna se allt och bara gå omkring och njuta.

Jag är väl inte någon jättefan av djurparker, men jag gillade verkligen det här stället! Tigrarna var så fina och vargarna så coola! Sen var det ju delfinerna...

WOW! Jag satt där med tårar i ögonen och var alldeles tagen under hela uppvisningen. Viggo tyckte också att det var jättehäftigt! Mannen fick den stora äran att passa en sovande Hanna under tiden, men solen sken gott, så jag tror inte att han deppade ihop totalt.

Sen åkte Viggo och jag "Delfinexpressen", en liten bergochdalbana helt i min smak!

Dagen gick alldeles för fort, plötsligt var klockan fem och parken stängde. Kommer definitivt åka dit igen!

På vägen hem satt jag och tittade ut genom bilfönstret. Plötsligt insåg jag att det är höst. Känslan kom över mej som en stor, kall, svepande vind. Det kändes i luften idag, men det var först när vi var på väg hem som jag insåg vad det var. Tittade ut på all grönska som plötsligt inte längre var så där intensivt grön längre. Björkarnas blad börjar gulna.

Vemodigt, men så kom jag på att jag ju faktiskt gillar hösten, den är ju oerhört vacker med alla fina färger. Deppa får jag göra en anna gång.

Nu väntar sängen, som sagt, dagens utflykt har gjort mej trött.

Kram!

Inga kommentarer: