söndag 30 augusti 2009

Härlig lördag på tu man hand

Vilken härlig dag det blev!

Dan började med att vi sålde barnvagnen. Satte in en annons på Blocket i torsdags och efter bara en timme ringde en tjej som ville köpa vagnen. De kom hit och tittade, betalade och åkte. Hur enkelt som helst - sånt gillar jag!

Vi hade fixat barnvakt hela dan, maken och jag. Vi hade planerat så långt så att vi var överens om att åka till stan. Sen hade vi inte planerat nåt mer.

Vi började med att sätta oss i solen på en av uteserveringarna på Medborgarplatsen.

Sen blev det dags för lunch och då gick vi till Magnus stora glädje, till O'Learys. Inte mitt favvoställe (första matchen för dan hann starta medan vi satt där...) men de har väldigt god mat! Mannen käkade sina älskade Buffalo Wings och jag gottade mej med en god Quesadilla. Dock inte lika god som Marias!

Efter maten strosade vi ner mot Slussen, utmed vattnet, bort mot Slottet. Solen sken och det var - ja, himla mysigt. Vi passerade flera sightseeingbåtar på vägen och vips så stod på Strömkajen och köade till en båttur runt nästan hela stan.

WOW! Stockholm är alldeles otroligt vackert, särskilt från vattnet.

Det var ett förbaskat bra infall!

Ett par timmar senare var vi tillbaka vid kajen och då promenerade vi genom Kungsträdgården och bort till Gallerian. Lite "titt-shopping" blev det, men inget fick följa med hem.

En bio kände vi för, så vi gick bort till Hötorget för att kolla när tidiga föreställningen av Beck började. När vi stod där i kön så insåg vi att vi var ganska hungriga, så vi gick över torget till Kungshallen. Tänkte att vi skulle äta lite snabbt för att sen gå tillbaka till bion. Det var ingen hit alls, men mat fick vi i alla fall.

Så ångrade vi oss och skippade biobesöket. Vi gick till "Helmers café" på Gamla Brogatan och tog en kaffe istället. Trevlig litet ställe!

Här började jag bli ganska trött och var väl inne på att vi kanske kunde åka hem... Så kollade jag på klockan och den var bara sju och SÅ tidigt kunde vi ju inte ge upp! ;) Snacka om att man inte har någon som helst rutin...

Vi åkte tillbaka till Söder och Medborgarplatsen för att avsluta dagen som vi började den - med en kall öl på Medis uteservering.

Det blev en kanondag, vill göra om det väldigt snart igen.

Mmmmmm Magnus! Han är bra go han!

Kram!

1 kommentar:

Lindmussen sa...

Å det hørtes ut som en perfekt dag i STO! Akkurat slik skulle man gjøre oftere - ha barnevakt uten noen spesielle oppgaver man må gjøre. Er sikker på dere fikk masse energi og lykkke ut av denne dagen!!!

Ha en fortsatt flott og energifylt dag!

Klem fra Tone