söndag 16 augusti 2009

Mycket att se fram emot!

Det bästa med trevliga saker som ska hända är att man kan ta ut glädjen över det i förskott.

Visst är det härligt?

Längtan efter den bokade semesterresan, middagen med goda vänner, fredagsmys med barnen... Det finns mycket att glädjas över och det jag gläds över mest just nu är morgondagens utflykt till Kolmården med familjen och middag med en riktigt gammal vän på tisdag.

Alltså, han är inte speciellt gammal, han är till och med yngre än vad jag är, men vi har känt varandra väldigt länge! Det är tråkigt som det blir ibland, vi som har umgåtts så mycket under årens lopp men något hände, eller ja, det hände ingenting egentligen och vi tappade mer eller mindre kontakten. Jag har tänkt på honom och hans familj många gånger, men aldrig kommit mej för att faktiskt lyfta luren och ringa. Hur svårt kan det vara egentligen? Tydligen väääldigt svårt...

Men nu så, på tisdag är det dags! Han och flickvännen kommer hit och käkar middag hos oss på tisdag. De gör ett litet besök i Stockholm under deras Sverigevistelse och de kommer hit! UNDERBART! Det känns nästan lite pirrigt, vi har inte träffats på ja, sju år i alla fall. Har nu suttit och letat efter goda vegetariska recept för att kunna fixa en riktigt god middag.

Imorgon beger vi oss till Kolmården, ett besök där har stått allra högst upp på sonens önskelista. Det ska bli roligt att komma dit, har aldrig varit där. Ser mest fram emot att få se delfinerna, tycker att de är så oerhört faschinerande! Coola djur!

Återkommer med rapport.

Ha det gott - kram!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det riktigt kul i morgon, Kolmården är ett superställe!
Är det Niklas som kommer till Sverige?!

Kram från Syster-yster!

Mamma Mu sa...

Yes! Det är Senior Svensson som kommer på besök med sin Ana!