lördag 5 juli 2008

Lördagskväll och Bollibompa!

Så har ännu en lördag snart gått...

Idag har vi faktiskt varit på stranden! Det blev en tur till Gålö, mysigt men väldigt blåsigt... www.galohavsbad.se. Viggo ville leka kurragömma och gömde sej på samma ställe hela tiden och Hanna ville sova i mammas eller pappas famn. Vagnen dög inte!

Efter en god middag sitter jag nu här uppkrupen i min "amningsfåtölj" med dottern sovande i knät och sonen i soffan bredvid - det är ju Bollibompa!

Magnus ska bara jobba två dagar nästa vecka och sen är det semester! Längtar verkligen!

Vi har inte planerat så mycket, men det blir en tur till Eskilstuna och Parken Zoo, besök hos svärfar i Karlskrona och så en sväng hem till Skövde. Jag hoppas på bra väder, kära återseenden med familj o vänner och åtskilliga strandbesök...

Det har varit en händelserik vecka. Förra helgen kom moster med familj på besök, skitmysigt! Efter en lugn måndag när Viggo gjorde sin sista dag på dagis, kom mamma och pappa hit i tisdags eftermiddag. Det är roligt att ha dem här men det är skönt att ta det lugnt bara vi också. Omväxling förnöjer, visst är det så!

Det är dessvärre väldigt tomt på kompisar till Viggo just nu och jag tycker lite synd om honom. Alla hans vänner är iväg på semester... Han får snällt vänta på mej och Hanna innan vi kan komma ut för att göra något, allt tar ju sån tid. Men, vi får öva vidare så att vi får upp farten lite... Fjärde augusti smäller det, då skall Viggo skolas in på förskolan och då är det tider att passa!

Kram!





Inga kommentarer: