onsdag 1 februari 2012

Välkommen tillbaka...

Välkommen tillbaka du härliga "post-träning" känsla! Har saknat den väldigt och det beror ganska uppenbart på att jag inte har tränat på några dagar. Jag körde ett styrkepass här hemma i hallen, vilken succé!

Helgen var kanonbra! Det blev ett styrkepass på hemmaplan i lördags och jogg/PW i söndags. Sen var det meningen att jag skulle köra att nytt styrkepass i måndag men istället somnade jag med dottern redan innan klockan slagit 20.

Igår var det dags för en ny satsning, men då... Ja, det är ju ingen ide att hitta på nåt. Jag satt i soffan helt enkelt!
Hm.

Det har inte blivit några gymbesök på ett tag och jag saknar det. Det är dessvärre en del att göra på jobbet på grund av ett visst spanskt flygbolag som passade på att gå i konkurs i helgen som gick. Jag måste skärpa till mej lite och prioritera träningen före slapparluncher.

Jag är väldigt upp och ner, hela tiden. Jag vill verkligen hålla i träningen och jag håller matintaget hyfsat. Jag funderar mycket på hur jag ska få till det på bästa sätt. Men ändå så faller träningen, det har varit svajigt länge nu. Gillar inte.

Jag tänkte att mitt ihopsnickrade hemma pass verkligen skulle hjälpa mej att köra på och om jag bara bestämmer mej så kommer det att funka.

Nu sova och sen nya tag imorgon. Häpp!

Inga kommentarer: