söndag 11 april 2010

Vilken dag!

Det blev en ny sån där golkflubba med löjligt stort huvud till mannen, undrar om han blir golfproffs på äldre dagar?! Han kommer ju att slå så låååångt nu! Fina nya skor blev det också, de som står i förrådet har hängt med i 10 år, så det var helt klart dags, de är verkligen en sorglig syn.

På vägen hem släppte jag av "Tiger" i stan, han skulle förlusta sej med en influgen brasilianska hela långa dagen och avsluta kvällen med middag på "J" vid Nacka Strand. Nu är det inte så illa som det låter, hoppas att han har det trevligt!

Jag tog med mej dottern hem och käkade lite, sedan tog vi en promenad i solskenet och hämtade upp storebror som hade varit hos en kompis. På vägen hem stannade vi till på lekplatsen och innan vi gick in för att laga mat åt barnen glass i solen på verandan.

Vilken härlig dag!

Jag stekte pannbiff så det stod härliga till och barnen mumsade i sej dessa tillsammans med potatismos - himla trevligt är det när barnen faktiskt äter maten jag serverar! Det sker inte så ofta som jag önskar... Och jag tycker faktiskt att jag lagar ganska god mat, till och från i alla fall!

Nu sover de två godingarna och jag har lagt mej tillrätta i soffan med en kopp kaffe. Morgondagen känns inte så skrämmande, tänk vad bra väder kan göra för humöret och sinnet!

Nu ska jag ta tag i ett hemligt litet projekt, hoppas att jag får tillfälle till att återkomma angående detta här på bloggen.

Kram!

1 kommentar:

Tonemor Lindmussen sa...

Oj det hørtes spennende ut - fortell fortell....
Ha en flott dag!