söndag 22 augusti 2010

Tunn

Det är någonting jag aldrig blivit omnämnd som tidigare, idag blev jag kallad tunn! Tar det som en komplimang!

Viktresan går utför, under veckan som gått försvann ett kilo till!

Träningen går framåt den också, tre joggingturer blev det. Herregud, trodde väl aldrig att jag skulle göra nåt sånt. Men nu gör jag det och jag tycker att det är skitkul! Jag njuter av svetten och flåset och de tidvis ganska stumma benen. Fast det bästa är nog ensamheten, det är bara jag och musiken i öronen. Jag tänker inte på nåt annat än att komma framåt, steg för steg, hälen först, rulla på foten, hitta takten, ett steg till och ett till.

Det blev inte nåt gymmande på lunchtid en endaste gång i veckan, det har varit lite knöligt på jobbet. Men imorgon är en ny vecka och då hoppas jag på mindre knölar. Lite styrketräning måste jag också försöka att få till.

23 augusti är det imorgon. Då börjar min son i första klass. Han ska gå i ettan! Fattar det inte... Han är laddad med ny skolväska och lite fina kläder och jag kom precis på att jag måste ladda kameran så att uppropet kan förevigas ordentligt.

Nu ska min svidande hals tas om hand så att jag förhoppningsvis inte blir allt för förkyld. Nåt är på gång tror jag.

Go kväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är helt FANTASTISK precis som vanligt söta syster!

Fru Lindstad (tidl.Lindmussen) sa...

Å så flink du er! Jeg er helt imponert av deg. Skulle satt i gang jeg også. Jogge - eller gå litt tur. Men har ikke ork - men vet jo at jeg får ork når jeg trener...

Hvordan gikk første skole dag??
Vov - det må være rart for deg som mamma også!

Smil fra Tone