lördag 4 september 2010

Några PP till!

Samlade på mej några nya fräscha PP imorse, tog mej ut på en liten joggingtur innan frukost. Nu ligger jag inte minus längre! Måste säga att det känns ganska bra faktiskt.

Tänkte fixa till en bra och "billig" lunch nu och sen är det slut med PP räknandet för idag. Sen börjar en ny dag imorgon, har ju vägdag på söndagar.

Har förresten bokat in mj på mitt livs första spinning pass på måndag! Gymet har ett intropass som jag ska gå på för att lära mej hur det där med spinning fungerar. Måste ju testa, kanske är det nåt för mej?!

Idag har vi tagit ett första steg mot nästa renovering! Maken har varit och köpt innertak. Nu är det dotterns lilla rum och hallen på övervåningen som skall fixas till. Rummet ska fixas i ordning med nytt tak (har vävtak nu, bläääää...) och nya tapeter. Sen kommer sonen att få flytta in där. Han ska få en loftsäng och ny förvaring för alla hans elvahundra prylar som ligger överallt just nu... Dottern får brorsans rum så att hon får lite större golvyta att leka på.

Hallen ska också få nytt tak och nya tapeter. Och ny belysning om jag får bestämma. Och nån supersnygg tavla eller nåt som ska sitta på väggen ovanför trappan. Och en helfigursspegel. Hmmm, måste nog delge maken detta!

Det kommer att bli gôrbra!

Kram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kommer säkert att bli görsnyggt! Vår renovering har fått en lite oväntad paus....snickarn är sjuk! Nya tag i nästa vecka!

Kram på Dej syster