söndag 17 februari 2013

Konstig dag

En bra start på helgen i fredags med tacos och mys med familjen. Igår var jag med sonen hos frissan och fixade en ny fin kort frisyr på honom. Världens finaste är han alltid men åh, va fin han blev!

Igår kväll blev vi bjudna på god middag och kollade på melodifestivalen. På vägen dit upplevde jag sonen väldigt trött och hängig men tänkte att det var nog bara överdriven mamma-oro. Kvällen var trevlig och jag hejade mej blå på Martin Rolinski och det räckte till andra chansen i alla fall.

Jag sov oroligt i natt och vaknade med en ganska kass känsla i kroppen. Sonen vaknade och var febervarm. Soffläge har det varit för honom och febern toppade på över 40 grader på eftermiddagen. Stackare!

Allt blir så konstigt och ostrukturerat. Trots att ett febrigt barn inte är några konstigheter egentligen så bli jag så orolig och vimsig. Middagen gick i soporna. När vi hade kokat ihop vår korv stroganoff så ser jag att tomatpureburken är alldeles möglig... Det hela slutade med att vi hämtade hem varsin kebab istället...

Mannen verkar också hängig och dottern hostar lite.

VILL. INTE. BLI. SJUK!

Jaja, det blir i alla fall VAB imorgon.
Ser fram emot middag med en fin kompis på tisdag i alla fall.
Fokuserar på det.

Inga kommentarer: