måndag 1 september 2014

Ett skutt

Det kändes det som vågen hade tagit, -1,3 kg hade försvunnit i veckan! Skön pepp för ännu en vecka.

Jag kämpar på med så mycket träning jag hinner med. Har blivit nykär i löpningen, har sprungit både Midnattsloppet och Hälsoloppet i augusti, det senare knäckte jag under timmen. För övrigt går jag gärna på Spinningpass och så är det styrketräning mellan varven.

Denna vecka ser träningsplaneringen ut så här:

  • Måndag: Vila
  • Tisdag: Spinning
  • Onsdag: Styrketräning
  • Torsdag: Intervall/Flex (pass på F&S)
  • Fredag Spinning
  • Lördag: Vila
  • Söndag Löpning + Styrketräning
Hoppas att det håller, det är svårt att komma ifrån jobbet så här i bokslutsveckan. 

Jag tycker det är så fruktansvärt svårt att variera maten... Jag kör ständigt på samma frukost och det är helt ok men lunch och middag är värre.

Till frukost äter jag kvarg, lite vaniljyoghurt, blåbär, hallon, solrosfrön, krossade linfrön, quinoapuffar, kanel och kardemumma.

Lunchlådan idag innehöll en kycklinggryta från i fredags med lite råris. Grytan bestod av kycklinginnerfilé, vitlök, citronpeppar, ingefära, passerade soltorkade tomater, mango chutney, kycklingfond, lite vatten och Milda Matextra 4%. 

Till middag blev det Renskavsgryta med bara salt, peppar, gul lök och Milda Matextra. Potatis och lingonsylt till. Så himla gott!

Mellanmålen består som oftast av frukt. Jag försöker att inte trycka i mej för mycket, jag älskar frukt och skulle kunna äta precis hur mycket som helst...

Jaa, träningsväskan för imorgon är packad och det återstår inte så mycket mer av den här dagen än lite soffhäng. Go kväll!


1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, vad roligtcatt Du är igång med bloggen igen Åsa! Kör hårt nu, vi gör ett tappert försök med nytt liv efter denna härliga sommar! Start på måndag😊
Puss älskade syster