söndag 6 januari 2013

Första vägningsdagen

Hej. Söndag kväll är det nu när jag ligger här i soffan och försöker samla mej för en ny arbetsvecka. En hel arbetsvecka, den första på länge. Det ska nog gå bra, båda barnen somnade i hyfsad tid utan protester.

Min kväll ska inte bli allt för sen den heller. Har ett litet tandläkarbesök att se fram emot imorgon... Det lär gå bra det också. Det gör inte speciellt ont någonstans och alla tänder sitter där de ska.

Idag var det dags för veckovägning efter en knapp veckas pointsräknande. -3,5 kg visade vågen. Det ser ju fantastiskt ut men det måste vara en massa vätska som jag har tappat. Känns skönt i alla fall. Det ger mej kraft att fortsätta.

Det har gått mycket bra med maten och jag har bestämt mej för att det ska fortsätta så. Huvudvärken har i och för sig förföljt mej hela veckan men jag kan ändå konstatera att jag mår som bäst när jag har kontroll på vad jag stoppar i mej.

Träning har det inte varit mycket med i veckan som har passerat men idag kom vi ut på en PW som gick i högsta fart. Det är inte lätt att ha korta ben när man ska hänga med mannen satte ett jäkla tempo!

Träningsplanen för kommande vecka har jag faktiskt inte satt än. Det är inte helt bra, måste fundera vidare på det. Men idag fixade jag nytt träningskort, nu kommer jag kunna köra både på dagtid vid jobbet och här på hemmaplan. Fast kortet i sej gör ju ingen skillnad... Det måste ju nyttjas också!

1 kommentar:

Anonym sa...

3,5 kg minus hur i helsike gör Du?! Jag gick upp efter denna första vecka med lite för mycket fest :=(
I dag tar jag nya tag och hoppas på minus nästa måndag! KRAM på Dej min fina fina förebild (syster yster)