söndag 11 juli 2010

Imorgon är det måndag...

...men jag ska INTE jobba! SKÖÖÖÖNT!

Semester blir det dock inte, det blir VAB några dagar nu, vi kommer ju inte iväg till några tätbefolkade områden precis. Efter en riktigt tuff natt med en orolig liten tjej fick vi sovmorgon och sen har vi varit hemma.

Tack och lov för vindarna, det har varit ganska utärdligt i solen på baksidan när dottern lekte lyckligt i sin lilla plaskdamm.

Efter middagen ikväll åkte vi till stranden, jag längtade verkligen efter ett svalkande dopp. Det var nära att vi fick åka hem utan nått bad, för båda barnen höll på att somna på den korta biten till Årsta Havsbad.

Men tack och lov så fick vi bada lite, det var inte så mycket folk och vi höll oss lite på sidan, vill ju inte skrämma livet ur nån med våran söta lilla prickiga korv!

Nu har sonen två kompisar här som ska sova över, det tisslas och tasslas som bara den uppifrån hans rum. Det blev en "sleep-over" med fördröjning. Det var meningen att de skulle sova här redan igår, men då backade båda kompisarna, sonen var utom sej av besvikelse. Stackarn. Nu är han desto gladare!

Vi var faktiskt på fest igår hos kompisar i området. Vi ringde dem i fredags för att ställa in men de ringde runt till alla inbjudna och det visade sej att alla barn hade haft vattkoppor. Eftersom lillstumpan var pigg och glad så kunde vi gå dit i alla fall. Jättemysigt var det!

Nu ska vi fira, för nu är fotbolls VM över! Ska nog ta fram nåt gott att dricka....

Kram!

Inga kommentarer: