lördag 3 juli 2010

Välstädat...

Idag har mina älskade åkt hela vägen till Blekinge. Jag är ensam kvar här hemma, ska jobba nästa vecka också. Ajajaj, det gör bra ont i hjärtat, saknar dem väldigt.

Samtidigt är jag glad över att de faktiskt får njuta av en härlig semestervecka och inte sitta hemma och vänta på att jag ska komma från jobbet. Halvårsbokslut och semestertider är ingen rolig kombination...

För att få nåt annat att tänka på hade jag idag planerat att städa hela lilla radhuset. Sagt och gjort, jag har hållit på och fejat hela dan och nu sitter jag här och njuter av den underbara Ajaxdoften! Dessvärre hade jag varit så noggrann att jag faktiskt hade lyckats att städa bort mina ringar.... Det slutade med att jag fick plocka upp dem ur soporna. Oooops!

Har ätit en supergod middag bestående av melon, nektarin, kiwi, jordgubbar, stekt halloumi och lufttorkad skinka. Görgött!

Imorgon blir det en dag utan grejande. Hoppas på sovmorgon (herregud, jag vaknade INNAN barnen idag!), joggingtur, kanske en fika med en kompis, lite shopping och sen är det sol + solstol + bok = njuta (eller svettas?!) som gäller.

Måndag och jobb är en annan dag...

Imorgon är det dags för vågen igen. Kan ni hjälpa mej att hålla tummarna för att jag väger 70-nånting, skulle bra gärna vilja det!

KRAAAM!

1 kommentar:

Bjørkis...... sa...

Såååå flink du er. Deilig med litt fri fra familien, selvom man savner dem ganske fort.
Lykke til på vekten imorgen. Tummarna upp!!!!

Klem fra May-Kristin