måndag 19 november 2012

Dag 13, trött på gränsen till medvetslös...

Det har varit en seg dag idag. Jag hade så fruktansvärt svårt att komma till ro igår. SAS och konkurshotet snurrade i skallen. När jag väl somnade så drömde jag mardrömmar om detta stackars flygbolag som om det gick under skulle ställa till med så mycket elände och slit.

Jag var tidigt på jobbet för att hinna med ett tidigt möte. Jag körde på men framåt lunch var jag så trött att jag mådde illa. Det gungade och snurrade i skallen när jag reste på mej. Jag ställde in träningen, åt min matlåda och sen låste jag in mej i vårt vilorum i en halvtimme och försökte slappna av och sova lite. Det var lättare sagt än gjort men några minuters avslappning blev det. Lite energi fick jag och jag fixade en hyfsat effektiv eftermiddag.

Det blev inget tränat som sagt. Jag gjorde dett val och det var ett bra val. Det är vad jag intalar hjänra och samvete nu.

Imorgon ska jag svinga kettlebells på lunchen och på kvällen ska jag träffa gamla bekanta från femton år tillbaka i tiden. Spännande och roligt!Inga kommentarer: