söndag 18 november 2012

En vecka till har gått...

Swoooosch! En vecka till har passerat, tack och lov inte obemärkt!

Träningen funkade bra, två pass med kettlebells, ett på crosstrainern och idag blev det en PW/jogg på knappa timmen. Helt i sin ordning! Skulle i och för sig har gjort tre kettlebellspass men jag fick flytta på ett pass från onsdag till torsdag och insåg då att jag inte pallade två pass med en massa svingar två dagar på raken...

I helgen har vi umgåtts med min fina syster och hennes familj. Vi har ätit gott och igår var vi och njöt av den här fantastiske mannen...Så JÄKLA bra! Två timmar ren njutning. Världsklass!

Idag har jag fortsatt mitt helgmys med att äta mjukt bröd ett par gånger + några smarriga Digestivekex. Ingen hit, nu har jag ont i magen... Mysigt värre.

Hur ser kommande vecka ut? Ja, först och främst hoppas jag på att SAS kommer på fötter på nåt sätt så att vi inte behöver slita med ännu en konkurs. Denna eventuella konkurs slår allt jag tidigare har varit med om, vill helt inte vara med om det. Håller alla tummar idag.

Träna ska jag göra. Kör samma upplägg kommande vecka med kettlebells måndag, onsdag och fredag. Minst ett, helst två pass med nån pulshöjade aktivitet ska jag också få till.

Nu ska jag lägga mej i soffan med under en filt och en varm kudde mot magen och hoppas att magknipet går över fort. Go kväll!Inga kommentarer: