onsdag 14 oktober 2009

Nu börjar det kännas...

Har för ett par timmar sedan vaknat till efter ytterligare en natt med två minst sagt oroliga barn. Vid tretiden inatt höll jag på att få spel, det var varmt och trååååångt i sängen, hela lilla familjen var nämligen på plats.

Har ont i rygg och nacke även efter "vanliga" nätter och att bli tvingad att ligga på ingen plats alls ute på kanten utan att ha möjlighet att välja ställning, är verkligen ingen höjdare.

Dagen kommer att bli tung. Tror inte ens att kaffe kommer att göra susen...

Slut på gnäll, nu är det strax dags att dra igång dagens städning. Ska köra på med dammsugaren och sen ska här torkas och fejas. Har bestämt mej för att det nämligen INTE ska städas här nåt nämnvärt resten av veckan. Ska bara koppla av och ta det lugnt.

Är nämligen solokvist från och med imorgon... Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Det kommer att vara underbart att få sova så länge jag vill till helgen och förhoppningsvis få några "störningsfria" nätter. Men oj, vad jag kommer att sakna barnen! Och mannen.

Måste ju uppdatera lite om lilla dottern. Hon är just nu väldigt inne på att ta på sej sina strumpor och skor själv. Det samma gäller även diverse andra klädesplagg.

Det kommer mängder med ord hela tiden och det här med att titta i böcker och peka, peka, PEKA är väldigt roligt! Kroppsdelar är också väldigt intressant. Vi pekar dagligen ut öron, ögon, näsa, mun, ben, fötter, tår, händer, fingrar mage och navel med brinnande intensitet!

Det bästa av allt - hon kan säga - HANNA.
Lilla gosetrollet!

Kram!

Inga kommentarer: