onsdag 6 januari 2010

Det är nåt väldigt speciellt med...

IKEA.

Vilket ställe! Vi var där idag. Alla andra också. Fast ingen jag kände. Konstigt! ;)

Det införskaffades en ny matservis. Vit. Jättefin. Och fiiina skålar. Vita med svart mönster inuti. Herregud vad jag kommer att njuta när jag äter min frukost imorgon!

Det kanske till och med kommer att funka att äta havregrynsgröt i de där skålarna?! Kan det vara så att maten smakar bättre när man äter den i en jättefin vit skål med svart mönster i?

25:- kostade de. Skålarna alltså. Jättebilligt!

Konstigt ändå att det är så himla dyrt att gå igenom kassorna på detta underbara varuhus. Vad händer på vägen mellan de superbilliga skålarna och kassan - egentligen?

Nämde jag att jag köpte tyg till nya köksgardiner också? Och lite annat...

2 kommentarer:

Tonemor Lindmussen sa...

Gratulerer med nytt servise! Det blir sikkert koselig å spise på. Man blir jo så lei av det man ser hver eneste dag - flere ganger om dagen. Vet ikke med deg - men jeg blir ekstra lei når jeg er hjemme i permisjon - for da ser jeg jo hjemme mitt heeele tiden. og nå er det jo så kaldt ute (-15 grader) at vi bare er inne. Kanskje en Ikea tur ville være hyggelig!?`
Ikke dumt!
Ha en super kveld!
Smil fra Tone

Anonym sa...

Jaså det är till att ha tillbedjat pastor Kampraad som styr i Templet. Ja det är just det lite annat som är så dyrt för allt man ska ha är ju billigt. ;)
åsa m