söndag 23 januari 2011

Andra ronden

Mannen har som bekant varit sjuk i veckan. All heder till min snälla man som har kämpat på med att hämta barn på eftermiddagarna trots feber och risighet så att jag har kunnat jobba som vanligt. Sen igår är han "som vanligt" igen, vilket inte innebär att han skulle vara mindre snäll utan att han faktiskt är frisk. Så skönt!

Nu går vi istället vidare till rond två. Dottern är förkyld och jag är rädd att det inte kommer att hålla med dagis imorgon. Vi får se hur natten utvecklar sej. Hon somnade som vanligt men vaknade till och var jätteledsen bara nån timme senare. Efter en stunds snarkande i min famn sover hon nu bredvid mej i soffan. Vilken natt det kommer att bli! Jag kommer att ha BÅDE en stor och en liten snarkare hos mej i sängen, jag som knappt står ut med den store i vanliga fall... Hoppas att de kan synka sina snarkningar bättre än oväsendet här i soffan just nu.

Jag har ändå haft en riktigt bra dag idag, Har varit ute med två vänner på lite shopping, lunch och bio. En grym batteriladdare är det verkligen! Vi såg Svinalängorna med bla Noomi Rapace. Det är en väldigt bra film men ack så tung. Tårarna strömmade och det var bitvis så jobbigt se att jag nästan var på väg att resa mej och gå därifrån.

Efter den omskakande filmupplevelsen var det väldigt skönt att komma hem och fixa lite mat, äta, mysa och sen hoppa i soffan av upphetsning när Sverige slog Kroatien i handboll.

Nu ska jag strax ta mej en trappa upp till sängen. Undrar om det räcker att jag bär dottern? Mannen kan förhoppningsvis ta sej dit upp själv...

Kram, hoppas att ni får n bra vecka!

Förresten! Jag hade tappat 0,4 kg i veckan. Alla minus är BRA minus, eller hur?!

1 kommentar:

Anonym sa...

ALLA minus är bra, i alla fall de på vågen!

KRAM söta syster