måndag 24 januari 2011

Yes, yes, YES!

Kan konstatera att det har varit en ganska kass dag. Natten tillbringades bredvid två snarkare, varav en ville ligga väldigt nära  - hela tiden. Det blev till att vara hemma med förkyld liten dotter som är sådär halvhängig. Jag har gått omkring med ett krypade dåligt samvete och ett ruggigt sötsug och detta kombinerat med trötthet är verkligen ingen hit.

Eftermiddagen blev ändå ganska bra. Jag tog barnen med mej och hämtade mannen på jobbet och sen gjorde jag en förbannat god köttfärssås som avnjöts med lätt överkokt pasta (fan att det alltid ska gå så fort på slutet!). Äntligen blev jag mätt och belåten. Sötsuget försvann.

När barnen nattades av maken så drog jag på mej träningskläder och löparskor och sprang 7 km på 45 minuter! Nytt personbästa och när jag avslutade rundan kände jag att jag fortfarande hade en hel del att ge. Jösses vilken härlig känsla!

Nu inser jag att dagen inte var så pjåkig ändå.

Go kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kallar jag att använda en VAB-dag till nå´t himla bra. Först mysa med sjuka lilla och sedan träna - bra jobbat goa syster! Ingen större risk att Du tar mer än en timme på Dej att ta Dej runt tjejmilen!