lördag 1 januari 2011

Vilken start!

Avslutet på 2010 var ju helt ok (trallar fortfarande fanfarer...!) och gårdagskvällens firande av nyåret blev en sån jättesuccé att vi inte kom tillbaka hem förrän ett par timmar sedan.

Våra ursprungliga nyårsplaner var att äta lite gott och fira in det nya året med skumpa i soffan, bara mannen, barnen och jag. Det hade säkert varit himla trevligt. Men så fick vi en spontan inbjudan från svägerskan med familj och det blev hur bra och trevligt som helst!

En kanongod middag åt vi med väl valda drycker till, det sjöngs lite Abba Singstar, tolvslaget kom med massor av fyrverkerier många kramar och pussar och god champagne och sen spelade vi biljard till långt in på småtimmarna. Dagen idag startade inte förrän sent med lite frukost, pulkaåkning, snöskottning och sen en grym brunch med pocherade ägg med hollandaisesås och champagne, ost och skinktoast och amerikanska pannkakor med lönnsirap.

Sen blev det ännu mer biljard, gud så roligt det är! Det får bli mitt nyårslöfte för 2011, jag ska spela mer biljard!

Nu sitter vi halvt utslagna i soffan, det blir nog en tidig kväll. Men vi är så väldigt glada och tacksamma för att vi fick hälsa det nya året på ett sånt lyckat sätt! Barnen var glada och hade roligt och alla de där dryckerna intogs i alldeles lagom mängd. Då kan det inte bli annat än kanonbra!

Bring it on 2011, nu kör vi!

1 kommentar:

knasokalas sa...

Gott Nytt År - vilket härligt party! Och Champagne till brunch - I like!! :-)